Voel je een ja bij hoe ik kijk naar ziekte en lichamelijke klachten?

Resoneert het bij je en zet het je aan? 

Boek dan een gratis kennismakingscall

In een kennismakingscall van max. 30 minuten maken we kennis, verkennen we je vraagstuk en wat mijn begeleiding voor je kan betekenen. En vooral ervaar je hoe ik werk en of er een klik is.  

workshop 28 september 

Systemisch werken
met Diabetes

Kom via werken met opstellingen in aanraking met de diepere lagen onder je diabetes. Met welke loyaliteiten en patronen is je diabetes verbonden? Wat is het verhaal dat verteld wil worden? 

Wat anderen zeggen over
werken met mij

Het doet me denken aan heel vroeger op zwemles. Ik moest het diepe in springen zat vast via een hengel met het verschil dat de potige juf de hengel vast hield. Ik durfde niet en dan trok ze me erin. Vreselijk. 

Én jij doet precies het tegenovergestelde  jij begeleidt me om, ook  zoiets als het diepe  in te springen. Met zachte woorden, vriendelijk, met liefde voor mezelf om het op eigen liefde te doen.

Corry

Afgelopen zondag was een intense dag die mij diep raakte; dank je wel voor dit mooie initiatief. Heel graag blijf ik aangesloten!

deelnemer Reizen met je Ziekte

Ik ontdekte dat mijn duizeligheid te maken had met een basaal gevoel van onveiligheid, waardoor mijn hoofd mijn veilige plek werd. Hierin heb ik dingen kunnen helen en overtuigingen kunnen loslaten. Door de dag en de oefeningen erna heb ik minder vaak last van duizeligheid of oorsuizen, en kan ik er beter mee omgaan

Micha  healing retreat

Een dag workshop met gelijkgestemden waarin veel Bewustzijn wordt gecreëerd over hoe je jouw ziekte ervaart met alles wat erbij hoort.

Dit wordt verkregen door de verschillende werkvormen en het delen van onze ervaringen, dit alles onder de bezielende leiding van Arnoud.

deelnemer Reizen met je Ziekte

Ik kan nu anders kijken en mijzelf de vraag stellen, wat brengt mijn ziekte mij? Daarnaast voel ik dat het thema geven/ontvangen raakt. Echt ontvangen, doe ik dat wel? Het lijkt niet zo te zijn. Ik ben vooral hard aan het werk.

deelnemer Reizen met je Ziekte

boek je gratis kennismakingssessie